Nordic Recruitment Day 2016 invitation

Vi byder velkommen til åretst mest spændende rekrutteringsdag - Nordic Recruitment Day 2015 d.8 september i København. Kom og netværk med 200 HR professionelle fra hele landet og bliv inspireret af danske og internationale indlægsholdere. Sammen med vores sponsorer vil gøre alt for at give dig en årets bedste HR dag. 

ADRESSE: Grilleriet, Dampfærgevej 10, 2100 Copenhagen and the event takes place from 8-16.30.

TILMELDING: for at tilmelde dig bedes du udfylde tilmeldingsboksen nedenfor med navn, titel, virksomhed og e-mail. Når du modtager vores bekræftelse pr. mail er du tilmeldt. Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 31. august. Ved afbud returneres 50% af det samlede beløb. Ved afbud senere end 14 dage før eventen, refunderes deltagergebyret ikke. Faktura fremsendes ved tilmelding. 

SPØRGSMÅL: hvis du har spørgsmål til eventen eller ønsker at vide mere om vores sponsorpakker, bedes du kontakte projektleder Anna Fast Nilsson på mail afn@sylvester-co.dk

 

Program 

08.00 - 08.45 Morgenmad og registrering

08.45 - 09.00 Velkommen v/ Christian Sylvester, CEO Sylvester & co

09.00 Keynote: Angela Nyman Stack Overflow

09.50 Keynote: LinkedIn

10.40 Pause

11.00 - 11.50 3 x Track leaders

 • Heidi Wassini
 • Peerpilot
 • HR Manager (Falck)

 

 

 

11.45 Frokost

12.40 Keynote: Tim Ackerman 

13.50 Pause

14.15 Keynote: David Barrett

15.00 Pause

15.15 Keynote: Katrina Collier

16.00 Vi ses i 2016 - Tak for i dag v/ CEO, Christian Sylvester

Tilmeld dig her:

Keynotes

1. Stack Overflow

Angela Nyman (UK) er Director of Marketing for EMEA hos Stack Overflow. Hun har en omfattende ekspertise i branding og marketing management samt +12 års erfaring i tværkulturel ledelse. Hos Stack Overflow uddanner hun virksomheder i teknisk rekruttering samt hvordan man bedst muligt når, tiltrækker og engagerer sig med udviklere.

 

Måden hvorpå vi rekrutterer udviklere er i stykker, hvad gør vi ved det?

Stack Overflow Careers er employer branding platformen, der forbinder verdens udviklere med recruitere og ansættelsesvirksomheder. Det er det største programmeringssite på internettet, hvor millioner af programmører verden over spørger og svarer på svært tekniske programmeringsspørgsmål. Hovedsiden tiltrækker i gennemsnit 27 millioner programmører hver måned og er det største community af sin slags. 150.000 software udviklere bruger Stack Overflow om måneden. Angela vil præsentere fremtrædende resultater fra Developer Hiring Landscape rapporten fra 2015 og vil snakke om de specifikke ændringer i forbindelse med at ansætte udviklere i Norden.

Hovedpunkter:

 • Aktuelle tendenser og udfordringer i det Nordiske tekniske ansættelseslandskab
 • Hvad der betyder noget for udviklere
 • De vigtigste resultater og tips til recruiters

2. LinkedIn

Mikkel Preisler (SE) har arbejdet med LinkedIn Nordics siden 2013 hvor han hjælper store virksomheder med deres Talent Strategi på LinkedIn.

 

 

Medarbejderaktivering på LinkedIn gjort lettere via Elevate

Mikkel Preisler, Senior Account Executive LinkedIn Nordics, vil give os en introduktion til Elevate. Elevate bliver introduceret til markedet i år og målet er at gøre det lettere for medarbejdere at dele unikke indsigter og, på en autentisk måde, hjælpe dem til at skabe deres eget brand og virksomhedens brand. Mikkel vil også vise os LinkedIns vision for den økonomiske graf i en nordisk kontekst og hvordan demografien på LinkedIn udvikler sig.

Hovedpunkter:

 • LinkedIns nye feature Elevate
 • LinkedIns Economic Graph
 • LinkedIns demografi ændrer sig

3. Parexel

Tim Ackermann (DE) er en erfaren og passioneret HR og Talent Acquisition ekspert, med over 15 års erfaring fra forskellige industrier og virksomheder som Deutsche Bank, Microsoft og Swarovski. Tims nuværende position er som Senior Director of Talent Acquisition EMEA & APAC PAREXEL International i Berlin. Ved siden af underviser han i HR ledelse på Internaional School of Management i München.

 

Gamification: Recruitainment – Ikke lege for sjov

Rekruttering og employer branding står over for unikke udfordringer i forbindelse med det evigt skiftende teknologiske landskab, demografiske og værdiændringer, samt den voksende kompleksitet i alle aspekter af forretningslivet. Et af de nuværende buzzwords er gamification. Lær om gamification og undersøg svar på spørgsmål som disse:

 • Hvad går gamification ud på?
 • Er det bare en døgnflue, eller er det kommet for at blive?
 • Hvor kan det bruges meningsfuldt?
 • Best practice eksempler fra rekrutteringsindustrien?

4. cut-e

David Barrett, cut-e COO, er en forretningsfokuseret erhvervspsykolog, der arbejder med nogle af verdens største og velrespekterede organisationer omkring rekrutterings- og talentudfordringer som opsættelse af delte internationale rekrutteringscentre, global assessment projekter, design af graduate og potentiale programmer, samt organisering af udvikling og performance management projekter, mm.

 

Hvordan ’Realistic Job Previews’ (RJPs), ’Situational Judgement Questionnaires’ (SJQs) og ’Gamified Assessments’ vil ændre måden du tænker på talent rekruttering.

I denne præsentation vil David fokusere på gamification, hvilket længe har været talt om som værende en game-changer i rekrutterings- og talentområdet. David vil tale om hans erfaring med at arbejde med organisationer som O2 Telefonica, easyJet, flyDubai, Sunglass Hut, Morrisons, Dell, Dixons Carphone mfl. og hvordan disse virksomheder udvikler den måde de tiltrækker, tilgår og interagerer med jobansøgere og potentielle kandidater gennem gamification og nye online strategier.

5. Winning Impression

Katrina Collier er Social Recruiting Specialist og uddanner SMB til globale blue chips. Hun er en af de top 100 mest inflydelsesrige personer i HR & rekruttering på Twitter og citeres i SHRM, The Staffing Stream og Cambridge University’s Strategies for Success. Hun skriver jævnligt på sin egen blog og for mange forlag, bl.a. The Muse, Glassdor og Blogging4Job, og hun er en tilbagevendende global HR & Rekrutteringstaler på konferencer. Hun har også udarbejdet social media rekrutteringstræningen for CIPD, Storbritanniens professionelle institut for HR og menneskelig udvikling.

 

At finde mennesker online er let, at få dem til at respondere er ikke!

Eksplosionen af sociale medier har givet virksomheder direkte adgang til mennesker som aldrig før, og her i 2015 er social rekruttering ikke et nyt koncept. Men med eksplosionen kom braget, og virksomheder må arbejde smartere hvis de vil tiltrække og engagere kandidater succesfuldt.

Hovedpunkter:

 • Opdag værktøjer du kan bruge for at kortlægge på tværs af sociale netværker for at forbedre kandidaters svarrate
 • Få indblik i eksempler på virksomheder, der har håndteret det forkert (og hvorfor) og lær fra dem, der gør det rigtigt
 • Simple trin du kan implementere med det samme for at optimere dit udbytte på social rekruttering

Track leaders

Peerpilot

Brian Ranvits er CSO og medejer af Peerpilot - en gamificeret online platform for performance-baseret screening af jobansøgere. Brian har mere end 20 års erfaring inden for rekruttering og talentudvikling internationalt i kraft af tidligere roller som recruitment manager i virksomheder som Microsoft og SPX samt rollen som chefkonsulent i flere search- og rekrutteringsvirksomheder. Brian er også ejer af European Search Company - et førende search and selection firma. 

 

Kan algoritmer slå menneskelige instinkter i rekruttering?

Siden september 2013 – hvor virksomheden blev grundlagt – er interessen for dette unikke værktøj steget betydeligt i screeningen af jobansøgere til store internationale virksomheder og universiteter verden over. Peerpilot giver hver enkelt jobansøger en unik chance for at fremvise deres skills, i stedet for at skrive et cv eller en ansøgning, i et interaktiv, sjovt og gamificeret miljø.

Samtidig sikres virksomheden en unik employer branding tilgang – bedre tiltrækning, bedre match – mens der spares omkostninger og ressourcer i processen.

Hovedpunkter:

 • Trends og udfordringer indenfor tiltrækning og screening af unge talenter
 • Bygge bro mellem mennesker og teknologi indenfor rekruttering
 • Co-create nye løsninger til nuværende udfordringer
 • Talent screening baseret på aktuelle performancebaserede algoritmer

Nilfisk

Heidi Wassini, Partner Talent Acquisition, har tidligere været rekrutteringsleder og global ansvarlig for rekruttering hos Ramboll Oil & Gas (Danmark, Norge, Mellemøsten, USA og Indien).


 

Skills vs. personlighed og hvordan man ansætter talenter for et kulturelt match

Føler du nogensinde at du sidder med for få (eller for mange) ansøgninger, der ikke matcher det du kigger efter? Anvender du interviewteknikker, der matcher kandidater i både kompetencer, præstationer og kulturelt match? Det hele begynder med en god jobanalyse, hvis du ikke ved hvad du kigger efter, hvordan vil du så vide når du har fundet det? Bliv inspireret af Heidi Wassinis indsigt i både de simple ting vi har tendens til at overse, og de fremtidige rekrutteringstrends, der måske ikke er så langt ude i fremtiden gennem tanker og faktiske værktøjer, der kan tages med hjem

Hovedpunkter:

 • Hands-on praktisk indsigt i værktøjer, der vil forøge jeres ansættelseskvalitet
 • Lær mere om forskellige interviewteknikker, der vil sikre det bedste match
 • Bliv inspireret til at tænke ude af boksen når man rekrutterer på et marked med få talenter

Falck

Pernille Sandberg Kujundzic er Director, HR & Communication hos Falck Global Assistance. 

Optimer og arbejd smartere - i HR

Den digitale og optimerede verden kan spare os tid og penge. I dag er det nødvendigt at gå fra manuelle processer til Saas løsninger.

Vi organiserer vores virksomheder med ingen eller begrænsede sekretariatsfunktioner hvilket er grunden til at vores interne processer er nødt til at være så lean og effektive som muligt. Rekrutteringsprocessen har mange trin og administrative opgaver, som koster en masse mandetimer hvis ikke du har store datasystemer til at støtte det.

Vækstmulighederne i Falck samt behovet for at udvide arbejdstyrken har medført, at det er nødvendigt at indføre et effektivt system som både sparer tid, men samtidig forbedrer kvaliteten af kommunikationen med ansøgerne, og herved virksomhedens employer brand.

Hovedpunkter:

● Hvad er de specifikke behov i rekrutteringsprocessen?
● Hvordan overbeviser man CEO og CFO om, at foretage investeringen?
● Hvad er fordelene ved at arbejde smartere?
● Kan vi øge vores fokus på effektiv og attraktiv employer branding?
● Hvordan reagerer de forskellige kulturer på tværs af lande?
● Hvordan kan vi optimere hele rekrutteringsprocessen? Hvilke systemer og praksis går hånd i hånd?

Hovedsponsorer

HR Manager blev grundlagt i 2003, og er specialister inden for HR og rekruttering. Siden 2003 er virksomheden vokset markant, og er nu etableret med en AAA vurdering fra Dun & Bradstreet. HR Manager er én af Skandinaviens ledende leverandører af moderne rekrutteringssystemer. Virksomhedens har hovedsæde i Oslo, og har kontorer i Sverige, Danmark, Finland, de Baltiske øer og Indien.

 

Talent Recruiter er et innovativt, dynamisk og fleksibelt rekrutteringssystem som er i konstant udvikling med henblik på at gøre det så brugervenligt som muligt. Det har brugere i mere end 50 lande fordelt på alle kontinenter. I de nordiske lande har HR Manager over 500 kunder - lokalt og internationalt - i både den private- og offentlige sektor.
 

Talent Recruiter er tilpasset de krav der er til mobile platforme og sociale medier. Desuden er HR Manager forbilleder inden for mobile applikationer, video CV og

digital signatur.

Makeover Services International (MSI) har kontor i København, Danmark, men vores tilstedeværelse er global. Vi tilbyder professionelle LinkedIn makeovers (B2B, B2G og B2C) i flere varianter og på flere sprog.

Vores internationale team af dedikerede makeover konsulenter er spredt over flere lande. Dette setup giver os mulighed for, at levere en ensartet service med en unik lokal indsigt og en uforlignelig grad af professionelle sprogkundskaber. Vi hjælper SMBs og Fortune 500 virksomheder, og vi tjener bl.a. virksomheder som Rema 1000, NNE Pharmaplan, Bossard og Alliance+.

Stack Overflow Career er den førende professionelle platform for programmører til at finde jobs og udforske karrieremuligheder.

Det gør det muligt for arbejdsgiverne at engagere sig i det største fællesskab af udviklere i verden på Stack Overflow, et websted tiltrækker som i gennemsnit 27 millioner udviklere om måneden. Af disse er 150.000 danske softwareudviklere. 

Tjenester omfatter employer brandig platforme, målrettede jobannoncer på Stack Overflow, og et eksklusivt kandidat søgeværktøj – der gør det muligt for arbejdsgivere og personalekonsulenter at identificere og kontakte nogle af de bedst egnede udviklere.

Øvrige sponsorer

Vi er en search virksomhed med speciale in sourcing af kandidater lokalt og globalt. Vi identificerer, markedsfører og samt skaber den indledende kontakt til kandidaten. 

Få en oversigt over relevante kandidater på max 5 dage uanset hvor i verden de befinder sig. 

Vi assisterer en lang række DK Top 500 virksomheder nationalt og internationalt. 

Ofir.dk tilbyder Ofir jobunivers, Danmarks største medienetværk til jobannoncering, i unik kombination med Emply Hire, et rekrutteringssystem i verdensklasse.

 

 

Peerpilot er et innovativt softwarefirma, som tilbyder en en gamificeret SaaS løsning for performance-baseret screening af jobansøgere. Løsningen centrerer sig om ‘missioner’ - engagerende co-creation workshops - designet til, at alle kandidater kan samarbejde anonymt om at løse virkelige forretningsudfordringer. Al performance data trackes i realtid og Peerpilot Analytics hjælper med at spotte top performers. Peerpilot fusionerer screening med assessment og gør det nemt at teste og sammenligne alle kandidater med udgangspunkt i performance data fremfor blot deres egen version af fortiden i CV’er og ansøgninger.