Nordic Recruitment Day 2016

DK Recruitment Day så første gang dagens lys i 2013, og vi har gennem alle år oplevet stigende interesse og deltagelse i konferencen. Interessen fra øvrige nordiske lande har været markant de sidste to år, hvorfor vi i år har valgt at relancere konferencen som ”Nordic Recruitment Day”.

Årets konference bliver afholdt d.14 september i København hos Kosmopol fra kl. 8.30-16.30.

Formålet med konferencen er at inspirere, diskutere og stille skarpt på fremtidens rekrutteringstendenser. Vi skaber rammerne for, at 200 nordiske HR-profesionelle får muligheden for at netværke, lære af hinandens erfaringer og møde internationale rekrutteringseksperter.

 

I tråd med forrige års konferencer, vil dagen være delt op i et hovedspor repræsenteret ved keynote speakers og udvalgte nichespor, som kan vælges ud fra personlige interessefelter. Ligesom de øvrige år afvikles dagen på engelsk så alle kan være med.

Der er plads til 200 deltagere, og vi har allerede nu noteret de første tilmeldinger. Brug venligst vores kontakt-skabelon, hvis du ønsker at deltage eller modtage information omkring konferencen. 

Download endeligt program her

Årets hovedtema

Virksomheder anvender i disse år flere og flere ressourcer på at tiltrække, rekruttere og fastholde de rette talenter. Men hvordan tiltrækkes disse talenter bedst, og hvilke kanaler er mest effektive i den forbindelse?

Flere og flere virksomheder erkender, at en effektiv kanal til at rekruttere de rette medarbejdere faktisk passerer dem dagligt på kontoret – deres kollegaer. Rekruttering via medarbejderes netværk er ikke et nyt fænomen, men med de sociale medier og digitale platformes indtog de seneste år, har denne udvikling taget fart. Dette emne er nu blevet et af de mest interessante på den internationale rekrutteringsscene.

En langt bedre HR bundlinje

Flere internationale undersøgelser viser, at anbefalede medarbejdere er 20% mindre tilbøjelige til at forlade deres job, og er endvidere langt mere produktive. Men hvordan udnytter man bedst den talentpulje, og hvad er HR's rolle?

Ambassadors Recruitment

Til Nordic Recruitment Day 2016, har vi af samme årsag valgt, at hovedtemaet skal være ”Ambassadors Recruitment”, også kendt under betegnelsen ”Employee Advocacy”. Her vil der blandt andre præsenteres relevante cases, forskellige nationale og internationale vinkler og erfaringer samt redskaber til, hvordan du udnytter jeres latente talentpulje langt bedre i fremtiden.

Keynotes

Sirona Consulting (UK)

Andy Headworth er grundlægger af Sirona Consulting og forfatter til to bøger om social media recruitment. Herunder bestseller bogen 'Social Media Recruitment - How To Successfully Integrate Social Media Into Recruitment Strategy'. Andy er også mange gange prisvindende rekrutterings- og HR-blogger samt global keynote speaker.

HR må forbedre deres rekrutteringsindsatser!

Talent er overalt - online, offline, sociale netværk, online databaser, alumni-netværk og i medarbejdernes netværk, og det stiller nye krav til HR-professionelle. Når HR-professionelle ikke forbedrer deres rekrutteringsindsats vil det betyde endnu flere ubesatte stillinger, højere personaleomsætning og større rekrutteringsudgifter i de kommende år.   

Key takeaways

 • Du vil lære de ti vigtigste færdigheder personalekonsulenter er nødt til at have, for at rekruttere de nødvendige talenter
 • Du vil lære teknikker og teknologier, som vil hjælpe dig med at engagere og administrere kandidatsourcing
 • Du vil lære, hvorfor jeres rekrutteringskompetenceniveau skal ændres markant i dag

Smarp (FI)

Lars Ingerslev, direktør hos Smarp, vil sammen med Fungai Alexander Mapondera, facilitere en diskussion af, hvad Employee Advocacy er, og hvilke resultater intern og ekstern videndeling kan bidrage med til jeres medarbejdernes engagement og ultimativt jeres employer brand. Fungai repræsenterer Suisse selskab Landis+Gyr, og Fungai er i øjeblikket Global Digital Communications Manager hos Landis+Gyr. Lars er bl.a. tidligere Nordisk chef for LinkedIn (Talent Solutions) og Salgsdirektør hos jobportalen Monster.

Employee Advocacy - en global megatrend!

Key takeaways

 • Du vil lære, hvorfor Employee Advocacy er yderst relevant for jeres organisation
 • Du vil lære, hvordan du aktiverer og engagerer jeres medarbejdere, og hvordan deres personlige netværk kan anvendes i jeres employer branding- og rekrutteringindsats

Whydentify (NO)

Hans Petter Stub er partner hos Norges førende Employer Branding konsulentvirksomhed, Whydentify. 

Det hele handler om branding!

Verdens førende marine forsikringsselskab (Gard) etablerede en ny brand platform, som bygger på deres historie og DNA. Oplev hvordan de greb processen an, deres erfaringer og lad dig inspirere af Whydentifys indsigt i employer branding verdenen.

Key takeaways

 • Du vil lære, hvad der får medarbejdere til at tick and click
 • Du vil lære, hvilke årsager der kan være til medarbejdernes manglende viralisering på sociale medier
 • Du vil få inspiration til, hvordan medarbejdere engageres til at bidrage til jeres eksterne (HR) kommunikation
 • Gard casen vil byde på konkrete action punkter, til at implementere i egen organisation

Kadaver (DK)

Søren Bo Steendahl, digital direktør i Kadaver, har stor erfaring med Employee Advocacy og vil gennemgå nogle enkle trin til, hvordan du kan bruge dine medarbejdere som ambassadører for dit brand.

Promovering via medarbejdere!

Virksomheder, der er i stand til at engagere deres medarbejdere til at promovere og dele relevant information på sociale medier, bliver de nye vindere! Spørgsmålet er ikke, om du skal engagere dine medarbejdere, men spørgsmålet er, hvordan man kommer i gang!

Key takeaways

 • Du vil lære om Employee Advocacy i 6 simple trin
 • Du vil lære, hvordan du kan bruge dine medarbejdere som ambassadører for dit brand
 • Du vil få inspiration til, hvordan du øger rækkevidden af dit indhold ved at få dit team til at dele det
 • Du vil lære, hvordan du påvirker dine kunder, prospekter og potentielle kandidater 

Ontame.io (DK)

Jens Reimer Olesen er grundlægger af Graduateland.com, og har mange års erfaring fra online-rekruttering branchen. I dag står han i spidsen for Ontame.io, som leverer online rekrutteringsanalyser til store arbejdsgivere. 

Data-drevet talent acquisition!

Sammen med Jesper Petersen, rekrutteringsansvarlig hos DONG Energy, vil de give deltagerne indblik i en dugfrisk case (DONG Energy), og inspirere deltagerne i hvorledes datadrevet talent acquisition skaber resultater, samt sætte rammen for en diskussion omkring best practices baseret på konkrete eksperimenter og førnævnte case.

Key takeaways

 • Du vil lære, hvilke kanaler og platforme man skal bruge, for at tiltrække forskellige typer kandidater
 • Du vil lære at konvertere disse kandidater i relevante programmer 
 • Du vil lære, hvordan du optimerer din interne ansættelsesprocedurer, og mindske den tid som du bruger på at ansætte

Track Leaders

iStone (SE)

Alexander Tonelli er ansvarlig for Talent Attraction & Employer Branding hos IT Konsulentvirksomheden iStone.  

Rekruttering er marketing!

En stigende andel af virksomheder anerkender at rekruttering langt hen af vejen er markedsføring. Så hvorfor flytter vi ikke rekruttering til marketingafdelingen? Alexander har aktuelle erfaringer med at rykke rekruttering fra HR til marketingafdelingen. Han vil give et anderledes perspektiv på, hvordan rekruttering og marketing kan arbejde tættere sammen og opnå bedre resultater.  

Key takeaways

 • Du vil lære, hvordan marketing og rekruttering kan opnå et langt bedre samarbejde
 • Disse faldgrupper skal i undgå ved fusionering af rekrutterings- og marketingindsatsen
 • Oplev hvordan marketingstrategier kan anvendes til at tiltrække rette kandidater
 • Indsigt i konkrete rekrutteringseksempler, som kan overføres til egen employer branding indsats

Badenoch & Clark (LU)

Darren Robinson, regionsdirektør hos Badenoch & Clark og medlem af Adecco group globale rekrutteringskomite. Darren har ledet og udviklet rekrutteringsteams i Europa og Asien siden 1996. Badenoch & Clark er et førende internationalt rekrutteringsselsskab med kontorer i 11 lande. Badenoch & Clark indgår i Adecco groups selskabsportefølje. 
Rekruttering er alt for vigtigt til at overlade til rekrutteringsafdelingen! 

Darren vil dele ud af sine erfaringer og observationer på en række aktuelle rekrutteringsemner, der dækker alt fra, hvad der er centrale succes rekrutteringsparametre anno 2016 til hvorfor personalekonsulenter fremover vil blive erstattet af en algoritme.

Key takeaways

 •  Du vil lære, de nyeste værktøjer og tendenser, der er med til at definere fremtiden for rekruttering
 • Du vil få indsigt i ”Uber” rekrutteringstrends, og hvorledes rekrutteringsbranchen redefinerer sine services

Solar (DK)

Solars Senior Vice President HR and Communication Tore Haakonsson vil, med afsæt i nedenstående case, give deltagerne indsigt i, hvordan de greb opgaven an, hvilke udfordringer de oplevede undervejs, og hvilke resultater de har formået at opnå i dag. 

Ledere skal være en del af rekrutteringsprocessen!

Solars HR afdeling oplevede at det var svært at sikre en ensartet og simpel intern rekrutteringsproces, hvor lederne var motiveret for at være en naturlig del af processen. Rekrutteringsprocessen skal være nem samt lettilgængelig for lederne, men hvis HR ikke gør noget aktivt for at motivere lederne, som en del af en interne kultur, kan det være nemmere at gøre ”som de plejer”.

 Key takeaways

 • Du vil lære, hvordan HR opnår at alle ledere rekrutterer på samme måde og opnår et bedre samspil
 • Du vil lære, hvordan HR opnår en langt større værdi ved at optimere rekrutteringsprocesserne
 • Du vil lære, hvordan rekrutteringsprocessen implementeres i den interne kultur så værdien forbliver vedvarende

Lokation

Vi er glade for at kunne annoncerer, at lokationen til dette års arrangement vil blive afholdt i Kosmopols fine mødelokaler. I de første 100 år af husets levetid fungerede det som Købmandsskolen for mange forskellige uddannelser, men i dag rummer huset DSEB og Tænketanken DEA, Kosmopol konferencecenter samt forskellige virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Læs mere her:

http://www.kosmopol.nu/

 

Adresse:

Fiolstræde 44

1171 København K

 

Praktisk information:

50 m til s-tog og Metro

50 m til taxa

100 m til bus

300 m til parkering v. Israels Plads

18 min. til lufthavn med metro

Konferencier

Heidi Wassini har erfaring fra en lang række internationale virksomheder samt + 10 års inden for HR, hvor hun har tilpasset HR-strategi med forretningens strategier.

Heidi har aktivt været involveret i +500 ansættelser (funktionærer og timelønnede), eksperter + alle niveauer af ledere i respektive organisationer.

Heidi har arbejdet i både små, danske, nystartede virksomheder og store, internationale virksomheder som Nilfisk, Rambøll og Københavns Lufthavn som chef for rekruttering, Recruiter og HR Business Partner. Heidi har et stort kendskab til, hvordan virksomheder tiltrækker talenter lokalt såvel som globalt.

Såfremt du skulle have nogle spørgsmål
er du velkommen til at kontakte
Sylvester & co på info@sylvester-co.dk
eller via telefon +45 27 50 90 78

Tilmelding

Tidligere speakers

• Novo Nordisk   • Social Talent  • eBay  • LinkedIn Nordics  • Joberate  • Universum 

• Stakoverflow  • Parexel  • Parexel  • cut-E  • Winning Impression  • Peerpilot  • Nilfisk 

Testimonials fra forrige års deltagere

Martin B. Arvidsen, Global Talent Acquisition Manager

'Den årlige Recruitment Day introducerer en bred vifte af begreber og værktøjer og insisterer på, at præsentere banebrydende tendenser og principper - og ikke blot det nyttige regulære stof. I 2014 blev jeg eksempelvis inspireret af, hvordan nogle virksomheder formår at kortlægge internationale sourcing kanaler på en struktureret måde - og hvordan strategisk Talent Acquisition blev håndteret på en smart måde af en førende international online-virksomhed. Jeg planlægger at deltage igen for at udvide min horisont.'

Sarah Øgaard Olsen, Talent Acquisition Manager

'Programmet var en fremragende kombination af både at se på de fremtidige udfordringer og de ​​vigtigste notes' bud på hvordan de gik sammen med udfordringer ved selve rekrutteringen. Dagen dækkede både Talent Management, Employer Branding, Big Data og brugen af ​​sociale medier. Absolut en inspirerende dag med relevante hovedtalere.'

Et udpluk af deltagende virksomheder ved DK Recruitment Day 2013-2015

Hovedsponsorer

HR Manager blev grundlagt i 2003 – og er i dag Skandinaviens førende leverandører af moderne HR- og rekrutteringssystemer. Hovedkontoret er placeret i Oslo, men vi har også kontorer i Sverige, Danmark, Finland, De Baltiske lande og Indien. Derudover har vi en række partnere over hele verden. Talent Recruiter har brugere i mere end 50 lande i alle verdensdele. I Norden har vi over 700 kunder, lokale og internationale, i både den private og offentlige sektor.

HR Manager er på listen Deloitte Technology Fast50 in Norway og Fast500 EMEA.

http://www.hr-manager.dk/

Makeover Services International (MSI) har kontor i København, Danmark, men vores tilstedeværelse er global. Vi tilbyder professionelle LinkedIn makeovers (B2B, B2G og B2C) i flere varianter og på flere sprog.

Vores internationale team af dedikerede makeover konsulenter er spredt over flere lande. Dette setup giver os mulighed for, at levere en ensartet service med en unik lokal indsigt og en uforlignelig grad af professionelle sprogkundskaber. Vi hjælper SMBs og Fortune 500 virksomheder, og vi tjener bl.a. virksomheder som Rema 1000, NNE Pharmaplan, Bossard og Alliance+.

http://www.makeoverservices.com/

Øvrige sponsorer

Lej eller ansæt en researcher på fleksible vilkår   

• Få jeres egen researcher med speciale inden for jeres fagfelt

• En fleksibel og fokuseret rekrutteringsløsning som giver resultater og reducerer rekrutteringsbudgettet væsentligt 

Pointshare Recruitment Specialist blev grundlagt i 2011 og er baseret på mere end 15 års erfaring inden for rekrutteringsbranchen. Pointshare Recruitment Specialist udfører sine tjenester lokalt såvel som internationalt. På vores referenceliste finder du en lang række Top 500 danske virksomheder som vi servicerer i Danmark og internationalt. Udvalgte jobportaler er også at finde på vores referenceliste. 

Læs mere på www.pointshare.dk

 

CareerBuilder er en af verdens førende online rekrutteringsudbydere, og er en af Sveriges største jobportaler. Vi tilbyder 360-graders rekrutteringsløsninger til at tiltrække kandidater.

Vi hjælper rekrutteringsvirksomheder i Sverige, i Norden og resten af verden med at tiltrække, administrere og engagere topkandidater, og over 12.000 stillingsannoncer lægges ud på www.careerbuilder.se hver måned. Alle med fuld fokus på tracking og ROI for vores kunder.

Recuma hjælper dig til hurtigt at komme i gang med din næste rekruttering.

Du får 3 uforpligtende og gratis tilbud på rekrutteringen af jeres næste medarbejder, og du sparer din egen tid og ressourcer.

Konkurrencen sikrer dig et skarpt tilbud fra rekrutteringsbureauerne. Du vælger det tilbud og rekrutteringsbureau, der passer bedst til dig. Bureauet løser rekrutteringsopgaven for dig, og du får den rette kandidat til jobbet.

Recuma er i øvrigt  uafhængig af rekrutteringsbureauer, jobportaler m.m.

Læs mere på www.recuma.dk