Vi giver dig perspektiv på din rekruttering

Sylvester & co og vores sponsorer er stolte af for 3. år i træk, at kunne byde velkommen til DK Recruitment Day 2015 den 8. september.

Grilleriet i København danner i år rammen om arrangementet, hvor HR fagfolk fra Danmark og udlandet mødes for, at dele deres professionelle erfaringer og nyeste idéer. Der vil i løbet af dagen være foredrag afholdt af nationale såvel som internationale keynotes der præsenterer hvad der rører på sig inden for rekruttering og employer branding.

Recruitment Day 2015 er den oplagte mulighed for dig som ønsker at blive inspireret af de nyeste HR trends og innovative virksomheder som skiller sig positivt ud. Vi giver dig chancen for at netværke og for at blive hørt i et professionelt forum.

 

I tråd med sidste års arrangement vil dagen være delt op et hovedspor repræsenteret ved keynote speakers og udvalgte nichespor som kan vælges ud fra personlige interessefelter. Ligesom de øvrige år afvikles dagen på engelsk så alle kan være med.

Der er plads til 150 deltagere og vi har allerede nu noteret de første tilmeldinger. Benyt kontaktskabelonen hvis du ønsker at få tilsendt program, så snart det foreligger. 

Se programmet for DK Recruitment Day 2015 og tilmeld dig her
 

Tidligere keynote speakers

• Novo Nordisk   • Social Talent  • eBay  • LinkedIn Nordics  • Joberate  • Universum

 

Testimonials fra sidste års deltagere

Martin B. Arvidsen, Global Talent Acquisition Manager

'Den årlige Recruitment Day introducerer en bred vifte af begreber og værktøjer og insisterer på, at præsentere banebrydende tendenser og principper - og ikke blot det nyttige regulære stof. I 2014 blev jeg eksempelvis inspireret af, hvordan nogle virksomheder formår at kortlægge internationale sourcing kanaler på en struktureret måde - og hvordan strategisk Talent Acquisition blev håndteret på en smart måde af en førende international online-virksomhed. Jeg planlægger at deltage igen for at udvide min horisont.'

Sarah Øgaard Olsen, Talent Acquisition Manager

'Programmet var en fremragende kombination af både at se på de fremtidige udfordringer og de ​​vigtigste notes' bud på hvordan de gik sammen med udfordringer ved selve rekrutteringen. Dagen dækkede både Talent Management, Employer Branding, Big Data og brugen af ​​sociale medier. Absolut en inspirerende dag med relevante hovedtalere.'

Et udpluk af deltagende virksomheder ved DK Recruitment Day 2013 & 2014

Hovedsponsorer

HR Manager blev grundlagt i 2003, og er specialister inden for HR og rekruttering. Siden 2003 er virksomheden vokset markant, og er nu etableret med en AAA vurdering fra Dun & Bradstreet. HR Manager er én af Skandinaviens ledende leverandører af moderne rekrutteringssystemer. Virksomhedens har hovedsæde i Oslo, og har kontorer i Sverige, Danmark, Finland, de Baltiske øer og Indien.

 

Talent Recruiter er et innovativt, dynamisk og fleksibelt rekrutteringssystem som er i konstant udvikling med henblik på at gøre det så brugervenligt som muligt. Det har brugere i mere end 50 lande fordelt på alle kontinenter. I de nordiske lande har HR Manager over 500 kunder - lokalt og internationalt - i både den private- og offentlige sektor.
 

Talent Recruiter er tilpasset de krav der er til mobile platforme og sociale medier. Desuden er HR

Manager forbilleder inden for mobile applikationer, video CV og
digital signatur.

Makeover Services International (MSI) har kontor i København, Danmark, men vores tilstedeværelse er global. Vi tilbyder professionelle LinkedIn makeovers (B2B, B2G og B2C) i flere varianter og på flere sprog.

Vores internationale team af dedikerede makeover konsulenter er spredt over flere lande. Dette setup giver os mulighed for, at levere en ensartet service med en unik lokal indsigt og en uforlignelig grad af professionelle sprogkundskaber. Vi hjælper SMBs og Fortune 500 virksomheder, og vi tjener bl.a. virksomheder som Rema 1000, NNE Pharmaplan, Bossard og Alliance+.

Recruitment Day 2015 afholdes hos:
Grilleriet, Dampfærgevej 10, 2100 København Ø
Såfremt du skulle have nogle spørgsmål
er du velkommen til at kontakte
Sylvester & co på info@sylvester-co.dk
eller via telefon 27 50 90 78

Få tilsendt invitation