Vi byder dig velkommen til Nordens største rekrutteringskonference

Sylvester & co kan for 5. år i træk byde jer velkommen til Nordens største rekrutteringskonference!

Årets konference bliver afholdt d.14 september i København i Den Sorte Diamant fra kl. 8.30-17.00.

Vi skaber rammerne for, at 300 nordiske HR-professionelle får muligheden for at netværke, lære af hinandens erfaringer og møde internationale rekrutteringseksperter.

Sidste år var det første år, hvor vi samlede Norden og omdøbte DK Recruitment Day til Nordic Recruitment Day. Vi gentager succesen i år og byder velkommen til alle nordiske lande.

Til Nordic Recruitment Day 2017 er temaet 'rekruttering og teknologi', og dagen bliver delt op i et hovedspor repræsenteret ved keynote speakers og udvalgte nichespor, som kan vælges ud fra personlige interessefelter. Og ligesom de øvrige år afvikles dagen på engelsk, så alle kan være med.

Der er plads til 300 deltagere, og vi runder snart 280 tilmeldinger. Brug venligst nedenstående tilmeldingsformular, hvis du ønsker at deltage eller modtage information omkring konferencen.

Prisen for at deltage er 2.185 DKK. 

Program

08:30 – 09.00 Morgenmad og registrering

09:00 – 09:10 Velkommen / Tommie Cau, VP Marketing & Kommunikation Careereye og Heidi Wassini, konferencier

09:10 – 10:10 Keynote: Nicolas Blier-Silvestri

10:10 – 10:30 Pause

Firmapræsentation i Saxo, Graduateland

10:30 –11:25 Keynote: Kati Kitti

11:25 –11:45 Pause

Networking hotspots i Atriet

11:45 – 12:35 3 x Track leaders
• Peter Kaas, NNIT
• Andreas Christiansen, Praice
• Riku Malkki, RecRight

12:35 – 13:20 Frokost

13:20 – 14:00 Keynote: Hung Lee

14:00 – 14:30 Kaffe og kage

14:30 – 15:50 Keynote: Jim Stroud

15:50 – 16:05 Pause

16:05 – 16:55 Keynote: Elin Oberg

16:55 – 17:00 Tak for i dag / Heidi Wassini

 

Såfremt du skulle have nogle spørgsmål
er du velkommen til at kontakte
Sylvester & co på info@sylvester-co.dk
eller via telefon +45 51721974

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmelding - faktura

Keynotes og track leaders

Keynotes

Opbyg en stærk rekrutteringsstyrke fra bunden

Unity Technologies EMEA

Keynote speaker Nicolas Blier-Silvestri (DK)

I slutningen af 2015 har Unity EMEA 405 ansatte fordelt på 10 lokationer. På daværende tidspunkt er der ingen rekrutteringsafdeling og alle processer bliver primært drevet af eksterne rekrutteringsudbydere. At få de rette personer ombord i Danmark og internationalt er kritisk for deres videre vækst og Unity vælger derfor en ny rekrutteringsstrategi. 
Siden december 2015 har Unity selv ansat 350+ nye medarbejdere på tværs af afdelinger og lande og opbygget et state of the art internationalt rekrutteringsteam i København.

Hvordan opbyggede Unity deres rekrutteringsafdeling? Hvilke kardinalpunkter var styrende for denne opbygning og succes? Og endnu vigtigere, fremtiden: hvordan tilpasser og følger Unity rekrutteringsteam tendenserne for at opretholde de højeste kvalitetsstandarder i form af ansættelser, kandidatoplevelser og rekrutteringskompetencer? Hvad er de næste skridt for en moderne rekrutteringsafdeling, og hvilke færdigheder kræves af en recruiter anno 2017?

Du vil få indsigt i;

- Lær hvordan en succesfuld rekrutteringsafdeling opbygges
- Lær om processen fra ekstern til intern rekruttering
- Få indblik i hvorfor Unity ikke tror på personlighedstests
- Lær om people aggregators og hvorfor de bør være en del af rekrutteringsværktøjskassen

Om Nico Blier-Silvestri

I løbet af de sidste 15 år har Nico boet og arbejdet i Frankrig, Canada, Holland, Indien, Irland, USA og Danmark. Han har erfaring med at opbygge effektive og succesfulde Talent Attraction teams (Trustpilot, Falcon Social, Unity). Nicolas har været keynote speaker på LinkedIn Talent Connect, Login og Unite, og har undervist i alt fra rekruttering, HR til opbygning af kulturer.

Find Nicolas Blier-Silvestri på LinkedIn

Smart teknologi og dataløsninger i rekrutteringsstrategien

Solita

Keynote speaker Kati Kitti (FI)
Konkurrencen om at få de bedste talenter er skærpet til de sidste par år og talent acquisition er for alvor kommet på agendaen i bestyrelseslokalerne. At finde toptalenter definerer ofte virksomhedens evne til at kunne vokse og være succesfuld på de hurtigt skiftende markeder. Rekrutteringsafdelinger bliver i disse dage omdannet fra en back-office supportfunktion til en business partner som bidrager proaktivt. 

Samtidig har sociale medier ændret markedsførings”landskabet”, og nye "Millennium Generationer" driver forandringerne i arbejdslivet. Hvordan skal recruiters forholde sig i dette omskiftelige miljø? Vil digitalisering, teknologi og konstig intelligens m.m. (AI) overtage vores job eller kan vi drage fordel af dem? Hvordan kan teknologi hjælpe os med at finde, tiltrække og ansætte de bedste talenter?

Kati Kitti, ansvarlig for rekruttering og employer branding hos Solita, vil hjælpe dig med at opdage nye og kreative måder at bringe både teknologi og data ind i rekrutterings- og employer branding strategien samt i dine daglige rekrutteringsaktiviteter.

Du vil få indsigt i;
- Lær at anvende teknologi i din rekrutterings- og employer branding strategi
- Find nye måder at forbedre din rekruttering / employer brand ved hjælp af automatisering og dataindsamling
- Få eksempler på Solita's rekrutteringspraksis og resultater

Om Kati Kitti
Kati har en stor passion for teknologi og lean arbejdsmetoder. Kati har over 10 års erfaring på hendes felt og hun har arbejdet som konsulent i forskellige IT-virksomheder; fra start-ups til internationale virksomheder (fx Nokia Siemens Networks). Idag er Kati ansvarlig for rekruttering og employer branding i Solita, som er et af de hurtigst voksende digitale virksomheder indenfor rådgivning og digitale tjenester i Finland.

Find Kati Kitti på LinkedIn

Anvendelse af skalerbare principper i rekrutteringen

WorkShape.io

Keynote speaker Hung Lee (UK)
Idéer fra software-verdenen har bredt sig til erhvervslivet de seneste år; vi kender alle til den agile måde at arbejde på, open source videndeling, fjernarbejde, kontinuerlig integration / implementering og iterative feedback loops. Ét sted i erhvervslivet, der har vist sig at være modstandsdygtigt over for denne strøm af ideer, er rekruttering. Hung Lee, Founder af WorkShape.io (UK), vil skitsere, hvorfor dette er et problem, og årsagen til dårlig kandidatoplevelse, ringe employer branding, unøjagtige prognoser, overbebyrdede ressourcer og en elendig rekrutteringserfaring.

Du vil få indsigt i;
- Du vil lære, hvordan / hvorfor rekrutteringen tager længere tid end du estimerer
- Du vil lære at identificere muligheder for at skalere
- Du vil lære at omrokere stadierne i den traditionelle rekrutteringstragt for større effektivitet

Om Hung Lee
Hung Lee er grundlæggeren af WorkShape.io - den revolutionerende rekrutteringsplatform for Software-ingeniører. Han har mere end 15 års erfaring som rekrutteringsansvarlig, rekrutteringsschef, intern Head of Talent, rekrutteringstræner og strategisk rådgiver for vækstvirksomheder. Nu er han administrerende direktør for en prisvindende online rekrutteringsplatform, og har været i spidsen for at udvikle og fremme nye måder, hvorpå virksomheder kan connecte med talent.

Find Hung Lee på LinkedIn

Mennesker og teknologi

Randstad Sourceright

Keynote speaker Jim Stroud (US)
Robotter, kunstig intelligens, selvkørende biler... Nogle vil mene, at fronterne mellem mennesker og maskiner allerede er tegnet op, med de teknisk inkompetente på de fortabtes side. Andre vil have os til at tro, at menneskets overlevelse er afhængige af en ny definition af menneskeheden selv. Mens en tredje synsvinkel dikterer, at vi skal outsource alt arbejde til maskiner og bruge vores energi på den generelle forbedring af samfundet. Uanset hvilken teori, der viser sig at være sand, så er der et konstant udfordring i forhold til hvordan vi som HR professionelle bedst kan forberede os på det, fremtiden bringer. Så hvordan rekrutterer vi til en verden der er styret af robotter, kunstig intelligens og automatisering? Jim Stroud, Global Head of Sourcing & Recruiting, Randstad Sourceright, vil åbne dine øjne for, hvordan du bedst kan planlægge sammensætningen af din arbejdsstyrke samt rekruttering hertil under hensyntagen til fremtidens forandringer. 

Jim har lavet en kort video, hvor han fortæller om, hvad hans oplæg kommer til at omhandle. Se den her

Du vil få indsigt i; 
Lær om nutidens og fremtidens påvirkning af robotter og automatisering på den globale arbejdsstyrke 
Oplev morgendagens arbejdspladser og hvordan de rekrutterer deres kommende talenter 
Lær hvordan HR professionelle skal forberede sig på fremtidens adfærd hos passive og aktive kandidater 

​Om Jim Stroud
Gennem det seneste årti har Jim Stroud opbygget en ekspertise i leadgenererings-strategier, social media rekruttering, videoproduktion, podcasting, online forskning, konkurrencedygtig intelligens, samfundsledelse og -uddannelse. Han har fungeret som konsulent for selskaber som Microsoft, Google, MCI, Siemens, Bernard Hodes Group (erhvervet af Findly) og et væld af nystartede virksomheder. Jim Stroud arbejder i dag for i Randstad Sourceright som Global Head of Sourcing & Recruiting. I denne rolle løser han sourcing-problematikker for Randstads kunder over hele verden. Jim er globalt anerkendt som en indsigtsfuld og inpirerende indlægsholder.  

Find Jim Stroud på LinkedIn

RECRUITOPIA - Alt er muligt!

Elinoberg.com

Keynote speaker Elin Oberg (SE)
Forestil dig, om der kun var én rigtig rekrutteringsproces for at finde det unikke talent for den meget specifikke stilling i et bestemt firma. En proces, hvor du vil kunne skræddersy den nøjagtige 'DNA' af stillingen for at matche den nøjagtige persona af talentet, den ene specifikke person, du vil rekruttere. Forestil dig, at rekrutteringsprocessen vælger en sammensætning af talenter for at skabe mere dynamiske og succesfulde teams. Forestil dig, at rekrutteringsprocessen ændrede den måde virksomheder opererer på. Forestil dig, at rekrutteringsprocessen på lang sigt ændrede verden. Elin kalder dette: recruitopia. I fremtiden er alt muligt.

Hvis vi kontinuerligt gør ting på samme måde, vil de aldrig udvikle sig, og vil i sidste ende forblive de samme. Elin udfordrer konstant status quo når det gælder rekruttering, og hun tror på at vi skal ændre måden vi tiltrækker, rekrutterer og engagerer talent. Hun tager dig på en rejse, hvor alt hvad du ved om rekruttering bliver smidt væk, mens I sætter spørgsmålstegn ved gamle sandheder. Denne keynote vil helt sikkert give dig nogle nye ideer og indsigt i, hvordan du arbejder med rekruttering.

Du vil få indsigt i; 
- Lær hvordan talenter opererer i nye perspektiver
Opdag nye måder at imødekomme morgendagens talenter på, og hvordan virksomheder skal ændre deres måde at kortlægge håb, drømme og personas i en meget selektiv, fremtidig arbejdsstyrke.
Lær hvordan du laver en futuristisk rekrutteringstragt og får fart på rollen som fremtidig recruiter.

Om Elin
Elin er en visionær og rekrutterings-pioner, der er strategisk drevet til at ændre, forbedre og innovere inden for HR- og rekruttering. Som konsulent har hun rådgivet kendte virksomheder, for at udfordrer deres tanker om rekruttering og om den fremtidige arbejdsstyrke. Hun har en baggrund fra IT-rekrutteringsbranchen i Sverige og har arbejdet som Senior Management hos globale rekrutteringsvirksomheder såvel som nystartede virksomheder.

Find Elin Oberg på LinkedIn

Track leaders

Fang kandidaternes opmærksomhed gennem videoer!

RecRight (FI)

Videoer er blevet et normal element hos forbrugere, og over 300 timers video bliver uploadet til YouTube hvert minut! Mens videoer bliver mere almindelige, også i virksomheders verden, så er rekruttering og employer branding stadig i en læreproces. 
 
Key takeaways 
- Du vil lære forskellige aktuelle områder, hvor videoer kan bruges i rekruttering 
- Du vil lære, hvilket slags videomateriale der er relevant i hver del af rekrutteringsprocessen 
- Du vil få indblik i cases, der illustrerer hvordan videoer bruges i markedsføring til rekruttering 

Om Riku Malkki 
Riku Malkki, CEO @ Recright hjælper virksomheder med at ansætte folk, der "klikker" gennem videorekrutteringsplatforme. Riku har brugt sidste 10 år på at udvikle e-rekrutteringsplatforme, og har arbejdet med at strømline og effektivisere rekrutteringen i snesevis af HR-teams.

Find Riku Malkki på LinkedIn

Forudse dine kandidaters performance!

Praice (DK)

HR har længe været beskyldt for ikke at være en handlekraftig ledelsesdisciplin. Andreas vil vise dig, hvordan du kan frigøre potentialet af datadrevet rekruttering i din organisation, og forudsige salget, kundeafgang og NPS af dine ansøgere gennem prædiktive analyser.
 
Key takeaways 
- Du vil lære om de resultater, der kan opnås gennem prædiktiv rekruttering.
- Du vil lære om rejsen til at gøre din organisation datadrevet.
- Du vil få inspiration til, hvordan du laver en business case for datadrevet rekruttering i din organisation.

Om Andreas D. Christiansen
Andreas D. Christiansen er CEO og grundlægger af Praice. Andreas, og hans team på Praice, har erfaring med både big
 data og analyser hos IBM, og gør nu HR datadrevet gennem en unik kombination af adfærdspsykologi, matematik og teknologi.

Find Andreas D. Christiansen på LinkedIn

Rekruttering står overfor nye juridiske udfordringer

NNIT (DK)

Et af de mest hotte emner er i øjeblikket EUs nye generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Mange virksomheder arbejder med en softwareleverandør til rekruttering, og med heftige bøder bliver rekrutteringsansvarlige nødt til at bekymre sig om, om de handler i overensstemmelse med deres leverandør.

Hvordan kan vi sørge for, at leverandøren handler i overensstemmelse med de nye regler i  deres databehandling, sletning og deling af data, og hvor er alle dine data - i eller uden for EU? Peter har erfaring med NNITs databehandlingsaftaler, herunder den de har med softwareleverandøren HR Manager; et global cloud-baseret rekrutteringssystem. Han vil bringe indsigt omkring, hvad man skal være opmærksom på i den nye GDPR, hvordan vi kommer videre med en leverandør, og hvad man skal kigge efter, såsom sikkerhedsbrud, kryptering, tilgængelighed, risiko mv.

Key takeaways
- Du vil opdage centrale punkter i omfanget af GDPR
Du vil få indsigt i NNITs tilgang til GDPR
Du vil lære, hvad man skal kigge efter med hensyn til sikkerhed
Du vil få indblik i en databehandlingsaftale med en softwareleverandør til rekruttering

Om Peter Kaas 
Peter Kaas, Senior Legal Counsel, er ansvarlig for NNITs GDPR-program med mere end 10 års erfaring som advokat og in-house rådgiver inden for IT-industrien. Peters specialer er: IT-lovgivning og privat- og aftaleret.

Find Peter Kaas på LinkedIn

Udpluk fra tidligere års keynote speakers:

Lokation

Nordic Recruitment Day 2017 bliver i år afholdt i Den Sorte Diamant.

Den Sorte Diamant er et mangfoldigt kulturelt hus på Slotsholmen i København. Det meste af konferencen vil finde sted i Dronningesalen, opkaldt efter Danmarks Dronning Margrethe II. Salen er en af Danmarks smukkeste konference- og koncertsale med plads til 600 gæster.

Adresse:

Søren Kierkegaards Plads 1, 1219 København

Læs mere her: http://www.kb.dk/

 

Hoteller nær Den Sorte Diamant:

Hotel CPH Living - 0,3 km 

Europahuset Apartments - 0,4 km

Hotel Danmark - 0,6 km 

The Square - 1,2 km 

Wakeup Copenhagen - 1,5 km 

Radisson Blu Scandinavia Hotel - 2,4 km

 

 

 

Conférencier

Heidi Wassini har 8 års erfaring i mobilbranchen, 10 år i HR, primært inden for rekruttering. Heidi har udviklet samt implementeret ”best practices” rekrutteringsstrategier, processer og værktøjer i Københavns Lufthavne, Ramboll Oil & Gas (i Danmark, Norge, Mellemøsten og Indien) samt Nilfisk (Norden og Ungarn).  Heidi er Manager for Talent Acquisition & Employer Branding hos Telenor Danmark.

Se Heidis profil på LinkedIn

Testimonials fra forrige års deltagere

”Programmet var en fremragende kombination af både at se på de fremtidige udfordringer og de vigtigste notes’ bud på hvordan de gik sammen med udfordringer ved selve rekrutteringen. Dagen dækkede både Talent Management, Employer Branding, Big Data og brugen af sociale medier. Absolut en inspirerende dag med relevante hovedtalere.”
Sarah Øgaard Olsen, Talent Acquisition Manager, Dansk Supermarked

”Jeg deltog til NRD 2016, da det er et arrangement, hvor man både kan netværke og få information om ”det nyeste” inden for området. Indlægsholderne var gode og inspirerende, og jeg synes, det var et godt program og fint med tid til at gå rundt og tale med andre. Nordic Recruitment Day giver god mulighed for at dele både viden og erfaring, da man møder mange andre, der har de samme udfordringer i hverdagen.”
Karna Vejborg, Recruitment Manager, ALK Abelló.

“Jeg deltog i Nordic Recruitment Day 2016 for at få ny inspiration og nye værktøjer, hvilket jeg i høj grad føler, at jeg har fået med fra dagen. Temaerne og indlæggene var på mange måder en øjenåbner for mig, og jeg har fået input, motivation og redskaber til at arbejde mere med datadrevet HR i hverdagen. Jeg vil klart anbefale andre, at deltage i Nordic Recruitment Days”.
Mads Edvard, Global Recruitment Partner, Designit.

Den årlige Recruitment Day introducerer en bred vifte af begreber og værktøjer og insisterer på, at præsentere banebrydende tendenser og principper - og ikke blot det nyttige regulære stof. I 2014 blev jeg eksempelvis inspireret af, hvordan nogle virksomheder formår at kortlægge internationale sourcing kanaler på en struktureret måde - og hvordan strategisk Talent Acquisition blev håndteret på en smart måde af en førende international online-virksomhed. Jeg planlægger at deltage igen for at udvide min horisont.”
Martin B. Arvidsen, Global Talent Acquisition Manager, GN Store Nord

Udpluk af deltagende virksomheder fra Nordic Recruitment Day 2016

Hovedsponsor

Makeover Services International (MSI) er en global organisation med hovedsæde i København, Danmark. MSI tilbyder professionelle LinkedIn kommunikations-
løsninger til primært B2B og B2G klienter (Makeovers af LinkedIn profiler samt  firmasider) MSI assisterer SMB'er til Fortune 500-virksomheder og servicerer kunder såsom Sweco, NNE Pharmaplan, Bossard, Grant Thornton og Alliance +.

Øvrige sponsorer

Pointshare Recruitment adskiller sig ved at fokusere på den første del af rekrutteringsprocessen - sourcing af kandidater og leverance af longlist og shortlist til alle brancher og alle organisatoriske niveauer. Herudover tilbyder Pointshare udlejning af researchers samt online trænings researcher akademi.

Social Talents mission er at drive produktivitet. Hvordan? Ved at vise professionelle at de kan arbejde smartere. Deres SaaS-baserede performance platform kan forøge dit teams output med +30%. Siden 2010 har Social Talent ændret måden organisationer identificerer talent på globalt plan gennem deres online platform, der certificerer virksomheder som Oracle, Intel, Manpower, GE, Experis, Randstad og Adecco. 

Den rigtige specialist med den rette personlighed og faglige kompetencer kan gøre en stor forskel på din virksomheds bundlinje.TEMP-TEAM er din HR-partner, hvad enten du har behov for en ny fast medarbejder, en vikar en enkelt dag eller et helt team til et længerevarende projekt.

Studiejob-danmark.dk og søster-websitet Ungarbejde.dk gør det nemt for dig, at connecte med de nye generationer af medarbejdere til din virksomhed. Siden 2008 har jobportalerne fokuseret på målgruppen: iGenerationen og millennials, til og med kandidatniveau. Vil du vælge de bedste talenter, praktikanter eller trainees inden dine konkurrenter? Så se mulighederne på: Studiejob-danmark.dk

Moment Professionals er en del af Moment A/S, der er en af Danmarks største rekrutteringsvirksomheder med mere end 100 ansatte og over DKK 300 mio. i omsætning. Moment Professionals har en stor ekspertise i målrettede search opgaver inden for specialister og ledere på mellem- og toplederniveau, inden for: Økonomi & finans, Salg & marketing, IT & teknik og Transformation.

HR Manager Talent Solutions leverer brugervenlige rekrutterings-, onboarding- samt talent management systemer.  Mere end 800 virksomheder; lokale og internationale i alle brancher, i både den private og offentlige sektor, anvender HR Managers cloud-baseret software. HR Managers kunder er bl.a. flere af Nordens største virksomheder – med mere end 40.000 medarbejdere – samtidigt også virksomheder med 50 til 100 medarbejdere. Som produktportofolie tilbyder HR Manager tre systemer; Talent Recruiter, Talent Onboarding og Talent Manager, som anvendes af brugere i mere end 50 lande.

Wise Professionals er rekrutteringsbureauet, der designer, udvikler og tilbyder bæredygtige rekrutteringsløsninger. Det gør vi sammen med kunder, kandidater og konsulenter, der lige som os stiller høje krav og gerne udfordrer traditionelle tilgange til rekruttering. Vi tilbyder tjenester inden for rekruttering og konsulentløsninger, men vi har også et bredt udvalg af skræddersyede løsninger til virksomheder og organisationer, som rekrutterer på egen hånd. Passion, nysgerrighed og en konstant vilje til at forbedre – det er kendetegnede for vores rekrutteringsbureau.

Hos JKS a/s har vi en enkel tilgang til markedet. Vore kunder skal opleve, at vi leverer i en sådan grad, at de bliver hos os. Dette syn på leverancer – og de kompetencer, som det kræver – har på få år gjort JKS til Danmarks største inden for rekruttering og vikarydelser – og en af de førende i Norden. Alene i Danmark har vi 38 afdelinger, der tilsammen omsætter for langt over en milliard kr. Men det betyder også, at vi har volumen til at opretholde et højt kompetenceniveau inden for rekruttering, assessment, outplacement, 
onboarding og de specialydelser, som kunderne naturligt kan forvente, at vi leverer på et højt niveau.

Hos Børsen Karrierelink forstår vi vigtigheden af at finde den helt rette kandidat. Det er ikke alene en dyr proces, men også enormt tidskrævende, så derfor er det vigtigt, at det bliver det rette match første gang. Hvis du har brug for at rekruttere, er Børsen Karrierelink klar til at hjælpe med konkrete rekrutteringsløsninger, der kan give dine stillingsopslag maksimal onlineeksponering. Samtidig rummer Børsen Karrierelink mulighed for at kommunikere jeres employer branding-strategi og dermed sikre det rette match mellem jeres virksomhed og kandidaten.

Careereye er en digital HR-virksomhed, der servicerer virksomheder i Nordeuropa med at tiltrække det rette talent. Vi driver den førende portal for arbejdsgivervurdering i norden, 17 jobportaler i fem lande og et team konsulenter med kompetencer inden for employer branding, rekruttering, digital markedsføring og content.

Leder du efter smartere måder at rekruttere? SmartJobs er Danmarks nye app-baserede jobbank. Vi kombinerer features fra sociale medier og populære bestillingstjenester, baseret på ideen om at gøre rekrutteringsprocessen hurtigere, problemfri og langt mere visuel. Jobsøgers CV, ansøgning og videopræsentation samles i app’en, hvorfra 1000-vis af job kan søges med et enkelt klik. Som arbejdsgiver, kan du hurtigt – og til fordelagtige priser - komme i kontakt med potentielle kandidater ved at oprette jobannoncer direkte fra din Smartphone eller et Webbaseret dashboard. Du modtager lynhurtigt ansøgninger gennem app’en og får besat din stilling. Jobannoncerne eksponeres både på app'en og via sociale medier! Smartjobs er derfor også dit vindue til kandidater, der ikke er aktivt jobsøgende. Vi glæder os til at møde dig.

Vicuras er specialiseret i sundhedsfremmende ydelser til virksomheder, som ønsker at arbejde strategisk med pleje af virksomhedens vigtigste aktiv: Medarbejderne. Igennem behandlingsordninger og sundhedsfremmende tiltag på arbejdspladsen er Vicuras hver dag med til at sikre et bedre arbejdsmiljø og en øget medarbejdertrivsel samt en mere attraktiv virksomhedsprofil hos virksomheder over hele landet.